Yazı büyüklüğünü değiştirmek için  + + + + +

30 Mayıs 2009 Cumartesi

Hoşköy-Kumbağ rotası


Dün gece yorgunluktan bitap şekilde saat 10 da yatarken Poyraz yine esmeye başlamıştı.

Sabah 6 da kalktığımızda da hafif hafif esiyordu. Saat 6:30 da limandan çıktık ve anladıkki iki hafifin arasında gece oldukca sert esmiş ve iri dalgalar kaldırmıştı.

Ayşeye istersen dönelim hoşköye yatalım , dalgaların kalmasını bekleyelim veya istersen biraz sallana sallana Kumbağa kadar gidelim sadece 12 mil yol var dedim. Çay kahvaltı istemezsen gidelim bu sallantıda yapamam dedi. Devam etmeye karar verdik.

Bu kez 6 mil/saat 2500 devir/dakika hızla ve 35-40 derece kuzey doğuya dümen tutarak devam ettik ve 2 saat süreyle yine sancak omuzluktan dalga alıp çalkalanarak yol aldık. Kumbağ barınağa girip saat 8:30 da baştan demir kıçtan kara bağlandık.

Şu anda saat 11:00 Poyraz esmeye devam ediyor. Öğleden sonra hava kalırsa devam edeceğiz yola. Böyle eserse bu gece Kumbağdayız.
Posted by Picasa

1 yorum var:

Halil HAZİNEDAROĞLU dedi ki...

Reis,
Dün gece bayağı sert esti ama şimdilerde mutedil...Kim tutar seni, yürü be! Evindeki yatağın seni bekler....Yarın gelecen diye burada hazırlıklar yaparız...Nevzat, 40 tane TOP'u zor bela buldum, 1 tane yok diyor...40 top olmaz mı Reis?

Dalgalar sana Eurodizel olsun, yolun da bahtın gibi hep açık olsun Ulu Reis...

Yorum Gönder